Rens af tagrender efter behov eller i en fast aftale

Vi yder altid den bedste service for vores kunder

​Er det blevet tid til rens af tagrender, eller er du bare i god tid? Så lad os få en snak. Hos Berg & Quist tilbyder vi blandt andet tagrenderens efter behov eller i en fast aftale. Vi servicerer private og erhverv på blandt andet Frederiksberg, i Fredensborg, Hillerød og Humlebæk samt andre steder i Nordsjælland. Vi er altid opmærksomme på, at vi skal yde den bedste service for vores kunder.

​Tagrenderens bør ske en eller to gange om året

En tagrende skal renses med jævne mellemrum. I modsat fald vil vandet før eller siden begynde at løbe over. Det er naturligvis upraktisk, men det kan også føre til vandskader på facaden, i vinduerne eller i soklen på huset. Derudover kan huset hurtigt blive misligholdt at se på.

Vi tilbyder rens af tagrender, og du kan naturligvis ringe efter os efter behov. Vi kan også komme en eller to gange om året i en fast aftale. Det er forskelligt, hvor stort behovet er. De fleste huse har behov for en årlig rensning, og måske omkring løvfald. Behovet kan være større, hvis der er mange træer omkring huset.

Kontakt os for at få et tilbud på rens af tagrender

Du er velkommen til at høre mere om vores priser for tagrenderens og måske også vinduespolering. Vi kommer gerne med forslag til en skræddersyet løsning på baggrund af dine ønsker og behov. Herefter kan vi lave et uforpligtende tilbud med en konkurrencedygtig pris for rens af tagrender.

gratis & uforpligtende​​

Tilbud

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Besøg vores side på

Facebook​

​På vores Facebook kan du løbende læse nyheder og følge med i aktuelle projekter.

Besøg og like vores side her »

Firmainfo

Berg & Quist ApS

Præstemosevej 1, 3480 Fredensborg

CVR: 37884278