Vinduespolering af alle typer vinduer og glas

Har du brug for professionel vinduespolering af vinduerne i dine virksomhedslokaler, så står vi hos Berg & Quist klar til at hjælpe dig. Vi tilbyder både polering af glas for forskellige former for erhverv på Frederiksberg, i Fredensborg, Humlebæk, Hillerød og i hele det øvrige Nordsjælland, men vi hjælper også gerne private med vinduespudsning til konkurrencedygtige priser.

Sådan foregår vores vinduespolering

Siden 2003 har vi hos Berg & Quist pudset vinduer på traditionel vis. Sidenhen har vi dog udviklet vores kompetence til også at omfatte brug af vinduesvask eller Pure Water System.

​Før i tiden ville man typisk ikke pudse tagvinduer ved en normal udvendig vinduespolering, men nu vasker vi tagvinduer, som kan nås med vores lange carbonstænger. Det betyder, at når du får et tilbud fra os, så vil vask af dine tagvinduer normalt være med i den endelige pris. Mange nye vinduer renholdes bedst ved at vaske dem med Pure Water System i stedet for en traditionel polering af vinduer. Således har vi erfaret at kunne give et godt resultat, når vi vasker vinduer i op til 15 meters højde uden at bruge stige eller lift. Vi løser dog også opgaver ved brug af lift.

Vi anbefaler en regelmæssig polering af glas

Vi vil gerne tilbyde dig og din virksomhed en regelmæssig polering af glas. Vores anbefaling er derfor, at dine vinduer og glas bliver pudset udvendigt enten hver måned eller hver anden måned.

Indhent et tilbud

Vi er klar til at hjælpe dig videre med dit næste projekt. Kontakt os og få et godt tilbud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Indhent et tilbud​

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud på polering af vinduer

Kunne du tænke dig at få en billig pris på lige netop din vinduespolering? Så tag endelig kontakt til os og indhent et uforpligtende tilbud. Det gælder, uanset om der er tale om en polering i privat eller erhvervsmæssigt regi.

Du kan med fordel ringe til os på telefon 20 81 69 67, men alternativt kan du også altid skrive til vores e-mail info@bergogquist.com eller udfylde vores kontaktformular her på siden, hvis du foretrækker det. Så vender vi tilbage til dig inden for kort tid.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Berg & Quist ApS

Præstemosevej 1, 3480 Fredensborg

Klik her for rutevejledning

CVR: 37884278

Kontaktinformation

Telefon: 2081 6967

E-mail: info@bergogquist.com

Kontakt os for et godt tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.